Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

New York City is een van de meest bevolkte steden in Amerika met meer dan 8,5 miljoen inwoners. Je zou door het aantal inwoners niet verwachten dat er onbewoonde panden in de stad te vinden zijn, maar toch is het zo! Over dit verlaten landhuis, slechts een paar kilometer buiten het bruisende hart van Times Square, is niet veel bekend.

Men weet dat het gebouw al jaren leeg staat en dat er verder niemand komt. Fotograaf Bryan Sansivero onderzocht het mysterie achter dit verlaten huis. Hij is gespecialiseerd in het vastleggen van scènes van stedelijk verval, met een mysterieus verleden. Het grote landhuis is een afbrokkelend overblijfsel van een tijdperk. Na de bouw in de late jaren 1930, werd het voor het laatst bewoond in de jaren 1970. Dat was meer dan 40 jaar geleden. Niemand weet waarom de oorspronkelijke eigenaren van het pand weg zijn gegaan of waarom er niemand anders is komen wonen.

Het landhuis beschikt over 57 kamers met een overdekte tennisbaan en een bowlingbaan. Het bevindt zich op een toplocatie en zou perfect dienen als hotel, maar het is achtergebleven om te vervallen. Wie in het huis woonde en wat ze voor de kost deden om een 57-kamerhuishouden te veroorloven, blijft een raadsel. Hoewel het nu verlaten lijkt heeft het pand wel een echte eigenaar. Maar waarom? Kom het te weten op de volgende pagina!

Image Source | Bryan Sansivero