Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

Volgens rapporten is het landhuis eigendom van een naamloze rijke bezitter van onroerend goed die regelmatig grote herenhuizen opkoopt om ze vervolgens expres te laten vervallen. Niemand weet wie de huidige eigenaar is, maar waarom zou iemand zo’n mooi huis aan zijn lot overlaten?

De manier waarop het huis is achtergelaten is ontzettend bizar. Het ziet er naar uit alsof de vorige eigenaren in alle haast zijn vertrokken. Want de inboedel is bijna volledig intact gebleven met kasten vol met schoenen en kleding. Ook ligt er overal in het huis nog kinderspeelgoed en diverse meubels. Alsof de vorige eigenaren geen tijd hadden om alles in te pakken.

Misschien stierven de oorspronkelijke eigenaren wel of werden ze weggejaagd, waardoor ze alles hebben achtergelaten. Maar niemand zal het ooit weten. Over de voormalige bewoners van dit huis kunnen we niet veel afleiden, maar we weten dat er hier tenminste één vrouw heeft geleefd omdat ze bijna haar gehele schoenencollectie in de slaapkamer achterliet. Op basis van het type schoenen dat ze droeg, kunnen we veronderstellen dat ze een zeer conservatieve stijl had. Klik snel door om meer foto’s te zien van de binnenkant van het huis.

Image Source | Bryan Sansivero