Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

Haar schoenen zijn meestal slingback kitten, en peep-toe hakken in gedempte kleuren zoals roze en grijs. Er is geen sneaker in de kast gevonden, we vermoeden daarom dat ze de indoor tennisbaan niet vaak gebruikte. Maar dit zijn niet de enige spullen van de vrouw die gevonden zijn.

Hier zien we haar nachtjapon, nog netjes aan de kapstok hangen. En bij haar kaptafel staat zelfs nog een foto, was dit de vrouw die in het huis woonde? Of was dit een idool waar ze tegenop keek? We weten dus dat er een vrouw in de villa woonde, maar ze is mogelijk ook moeder geweest. Het is ook waarschijnlijk dat ze kinderen had. Het interieur is bezaaid met dingen die alleen een kind zou kunnen bezitten, zoals babypoppen en ander speelgoed. In de hal, bij een grote wenteltrap, staat nog steeds een vintage kinderwagen in bijna perfecte staat.

We weten dus dat er een vrouw in de villa woonde, maar ze is mogelijk ook moeder geweest. Het interieur is bezaaid met dingen die alleen een kind zou kunnen bezitten, zoals babypoppen en ander speelgoed. In de hal, bij een grote wenteltrap, staat nog steeds een vintage kinderwagen in bijna perfecte staat.

Dit doet ons geloven dat er wellicht meerdere kinderen in het huis waren: een baby en jongere kinderen, misschien wel kleuters. De kinderen waren namelijk oud genoeg om met poppen en ander speelgoed te spelen. Klik snel door naar de volgende bladzijde om meer te weten te komen over deze kinderen!

Image Source | Bryan Sansivero