Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

Hoewel we weten dat dit de thuisbasis was van meerdere kinderen, weten we ook dat een van de kinderen schoolgaand was. Op deze foto is een koffer te zien van een internaat. Het was typisch voor rijke gezinnen om hun schoolgaande kinderen naar een internaat te sturen in plaats van naar een openbare school te gaan, ze namen dan de hele koffer mee.

Waarschijnlijk was dit kind ook vaak op de golfbaan te vinden omdat deze foto een draagtas voor golfclubs toont. Natuurlijk zou een verlaten huis niet compleet zijn zonder een griezelig schilderij van een kind. Was dit misschien een portret van de kleine jongen die hier woonde? De badkamer straalt totaal geen gezelligheid uit. Hoewel de uitstraling meer iets wegheeft van een gevangenis, was deze badkamer toen der tijd erg modern!

Deze foto  laat zien dat deze kinderen misschien toch niet op het internaat zaten, maar dat ze thuis les kregen. Het huis was vrij groot, dus er was een kamer voor bijna alles. Deze kamer toont drie kindergrote bureaus die typerend zijn voor moderne thuis-les. Was de moeder van dit huis een strenge moeder die haar kinderen de hele dag liet studeren? Of was zij zelf de lerares? Er is in ieder geval ook een bibliotheek in het huis gevonden en geloof het of niet.. bijna alle boeken staan nog in de kast! Bekijk het op de volgende bladzijde!

Image Source | Bryan Sansivero