Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

De familie die in dit huis woonde had geen tijd om de boeken in te pakken voordat ze vertrokken, maar ze waren absoluut fan van lezen. Als dat nog niet duidelijk was geworden van het klaslokaal, wat zeker aantoont dat het gezin veel belang hecht aan onderwijs, wordt het nu wel duidelijk in de bibliotheek. In de privébibliotheek vallen boeken van de planken en rusten ze op een sierlijk bureau.

Er is ook een bank zodat familieleden comfortabel kunnen lezen. In de loop der jaren hebben sommige boeken hun pagina’s verloren, die nu languit op de vloer liggen, maar de houten lambrisering van de kamer is nog steeds ongerept. Er is zelfs een hele balzaal aangetroffen in het huis. Hoewel het landhuis slechts enkele kilometers buiten een van de drukste steden ter wereld ligt, is het bijna volledig onaangetast door krakers. Er is hier en daar een vreemd stukje graffiti, maar nauwelijks een deel van de eigendommen is door iets anders dan ouderdom beschadigd of vernietigd.

In feite is deze gigantische, balzaal bijna in perfecte staat, op een klein plekje graffiti, afbrokkelend verf en een gebarsten spiegel na. De familie liet zelfs de blauwe tapijten, de florale raamtoppen, kroonluchter, gordijnen en dure piano vleugels achter. Als je dit al vreemd vindt, dan moet je de tennisbaan eens zien! Klik snel door!

Image Source | Bryan Sansivero