Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

De indoor tennisbaan van het huis is misschien wel een van de mooiste en raarste stukjes van het pand. Het gehele plafond is bedekt met gigantische ramen.
Hoewel deze gigantische tennisbaan waarschijnlijk vaak werd gebruikt en goed werd onderhouden, is het nu een thuis geworden voor rommel in plaats van een plaats van vermaak.

Oude tafels, ventilatoren en puin van de afbrokkelende muren liggen in de ruimte. Er staat zelfs een verlaten auto.. zou die van de huidige eigenaar zijn? Het complete huis is een tijdcapsule terug in de victoriaanse tijd. Het Victoriaanse ontwerp was populair in de jaren 1800 tot begin 1900 en werd op de markt gebracht door gewaagde afdrukken, donker patroonbehang, sierlijke details en dure materialen.

De gouden afwerking en sierlijke gravures in de trofee├źnkasten van deze kamer geven ook een knipoog naar het Victoriaanse ontwerp, wat een unieke keuze is voor een gezin in de jaren 1970. Maar uit de foto op de volgende bladzijde blijkt dat dit huis misschien al wel generaties meeging, bekijk snel waarom!

Image Source | Bryan Sansivero