Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

De eigenaren van dit huis hebben hier waarschijnlijk lang gewoond, of het huis werd waarschijnlijk in de familie bewaard vanaf de jaren ’30 tot aan de jaren ’70. Dit is duidelijk zichtbaar in het interieurontwerp. Hoewel veel van de kamers refereren aan Victorian Design, toont deze foto stoelen van vrijwel alle tijdperken.

Er zijn bamboe stoelen die de art deco-beweging uit de jaren ’30 en ’40 markeren. Er zijn gebogen, sierlijke houten stoelen van Victoriaanse stijl. Er zijn de gewaagde kleuren van de de jaren ’50 en ’60, en stoelen met de mosterd en bruintinten zijn typisch voor de jaren ’70. Dat het huis niet alle weersomstandigheden aankon, blijkt wel uit de volgende foto. In deze foto zien we een hobbelpaard van waarschijnlijk een van de peuters die rond het huis ronddwaalde. Het paard rust tussen twee vintage banken die versleten zijn door de diverse weersomstandigheden.

Hoewel er nog steeds gordijnen voor het raam hangen, is het niet genoeg om te voorkomen dat de huiveringwekkende New Yorkse winter het huis binnendringt. De vloer is bedekt met een pak sneeuw, wat ons eraan herinnert dat de natuur uiteindelijk het eigendom terugneemt. Maar er zijn nog meer bijzondere voorwerpen teruggevonden in dit huis.. bekijk het op de volgende pagina!

Image Source | Bryan Sansivero