Mysterieuze villa al jaren onbewoond, maar wat ze binnen aantreffen gelooft niemand!

Het griezeligste van dit verhaal blijft hoe snel de eigenaren zijn vertrokken. Deze kamer toont het bewijs dat kinderen niet toegestaan waren in deze televisie kamer. Door de chique meubels en de twee televisies (de andere links in de hoek) doet dit ons geloven dat dit de plek was waar de volwassenen van hun vrije tijd genoten.

Duur uitziende stoelen werden geplaatst op kijkafstand bij de open haard, wat waarschijnlijk veel effectiever was in het verwarmen van een ruimte van deze omvang dan een gewoon verwarmingssysteem. Verwarmen was waarschijnlijk een uitdaging in de winter gezien de grootte van het huis en het was ook nog eens extreem duur. Maar daar blijft het niet bij…
Toen de woning in de jaren dertig werd gebouwd, waren er nog nauwelijks televisies. In plaats daarvan hadden ze een een overvloed aan muziekapparatuur, wat in die tijd erg duur en bijzonder was!

Er zijn ook instrumenten gevonden wat lijkt op accordeons, en luidspreker en een platenspeler! Maar waarom zijn de eigenaren van deze villa zo snel vertrokken?
Misschien is er iemand in de familie failliet gegaan, want een herenhuis van deze omvang heeft miljoenen euro’s nodig om onderhouden te worden. We zullen waarschijnlijk nooit het echte verhaal weten achter dit huis en waarom het op mysterieuze wijze werd achtergelaten in de staat waarin het zich nu bevindt… Meer verhalen lezen? Klik dan door!

Image Source | Bryan Sansivero