Man verkoopt ongelooflijk huis verborgen in een grot, het interieur is fascinerend!

Op zoek naar een nieuw huis, maar wil je eens wat anders dan dezelfde oude, saaie vier muren en een dak? Dan is de zogenaamde “’s werelds meest luxueuze grot ooit” wat voor jou! Beckham Creek Cave Lodge ligt in een afgelegen gebied van Arkansas (U.S.A) en is oorspronkelijk gebouwd als een schuilkelder, maar is gerenoveerd tot een luxe hotel.

Het hotel is geschikt voor maximaal 8 gasten en het heeft zelfs een helikopterplatform voor degenen die zich moeten haasten. Echter staat het hotel nu te koop voor een koele $ 2,75 miljoen en diegene die deze grotwoning koopt, mag ermee doen wat hij/zij wil!

“Het interesse niveau was geweldig! Iedereen is dol op de grot!” Verteld de eigenaar. Maar tot nu toe is er nog geen geschikte koper gevonden, misschien wat voor jou? Laten we beginnen bij de entree, waarbij je direct terechtkomt in een gigantische woonkeuken. De keuken is op zijn zachtst gezegd fantastisch! Het beschikt over alle moderne keukenapparatuur, zoals een groot fornuis en een dubbele (stoom)oven. En er is genoeg opbergruimte in alle keukenkastjes! Benieuwd hoe de keuken er van bovenaf ziet?

Van bovenaf is duidelijk te zien dat de keuken geschikt is voor meer dan 10 personen! Benieuwd hoe de rest van het huis eruitziet? We kunnen alvast verklappen dat de slaapkamers ongelooflijk mooi zijn!

Maar eerst terug naar de woonkamer, bekijk eens het prachtige plafond! Met alle eeuwenoude stalactieten! Wist je dat deze grot zelfs een waterval heeft? Je ziet het op de volgende pagina!