Man doet ongelooflijke ontdekking in zijn achtertuin!

John had een nieuw idee, dat hem uiteindelijk kon helpen de mysterieuze schat van zijn huis te vinden. Hij besloot de gemeente om informatie over zijn huis te vragen.
De gemeentelijke gegevens van Tucson gaven John informatie die hij al kende, zoals het jaar waarin zijn huis was gebouwd.

Maar dankzij een ruwe schets in de documenten, leerde John iets nieuws. Volgens de gegevens had een zwembad-bedrijf in 1961 een vergunning aangevraagd om in zijn huis te werken. Maar John’s huis had geen zwembad. Dus wat had het zwembadbedrijf precies daar in 1961 gedaan? Het antwoord op die vraag verraste iedereen.

Nu hij een schets en meer gedetailleerde informatie had, wist John dat hij zijn zoektocht op een zorgvuldiger manier moest uitvoeren. John huurde een team van consultants in, die arriveerden gewapend met alle juiste gereedschappen, waaronder metaaldetectors. John was dolgelukkig toen de metaaldetectors begonnen te pingen op twee locaties. Na zorgvuldig de beide locaties in zijn achtertuin te hebben gemarkeerd, kon John even rusten tijdens het plannen van de volgende stap van zijn zoektocht.

John greep zijn schop en begon weer te graven. Maar deze keer wist hij precies waar hij zijn inspanningen op moest richten. Met afwachting begon hij te graven naar de twee plekken die de metaaldetectors hadden gevonden.

Het duurde niet lang voordat hij met zijn schop iets hard voelde. John was zo dicht bij het oplossen van zijn achtertuin mysterie! Wil je weten wat hij vond? Lees dan verder op de volgende pagina!