Man doet ongelooflijke ontdekking in zijn achtertuin!

John had eindelijk vastgesteld dat het ding dat begraven lag in zijn tuin geen rioolbuis of put was. Nu de structuur was blootgelegd, leken er nog meer vragen op te komen dan toen hij zijn reis begon.

De concrete vorm die John had opgegraven, leek iets te zijn dat op een ingang leek. Maar waar gaat deze ingang naartoe? Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe opgewonden John was om eindelijk een antwoord te krijgen op het verborgen geheim in zijn achtertuin.

Maar John moest wachten met zijn onderzoekt totdat hij de expertise had van meerdere mensen. Hij wist niet wat hij beneden zou aantreffen en of het wel veilig was. De structuur zou namelijk makkelijk in kunnen storten. Na een wachttijd die ondraaglijk gevoeld moet hebben, was het eindelijk tijd voor John om de verborgen ruimte achter het luik in te gaan. Het moment van de waarheid was aangebroken!

John keek voorzichtig in het gat, wat hij aantrof had hij niet verwacht! Toen John voor het eerst naar beneden keek, was hij volledig verbaasd over wat hij zag. Het duurde niet lang voordat zijn ogen zich aanpasten en hij kon zien waar hij naar keek. De metalen bladen maakten eigenlijk deel uit van een wenteltrap.

Wat waren de risico’s van het naar beneden lopen? Nou, om te beginnen was de structuur niet stabiel. Het was meer dan 50 jaar geleden gebouwd, en hij had geen idee in welke staat het zich bevond. Dus verzamelde hij een team van vrienden om hem te helpen de structuur veilig en stevig te maken. Maar daar bleef het niet bij… Lees snel verder op de volgende bladzijde!