Man doet ongelooflijke ontdekking in zijn achtertuin!

John speelde het veilig. Ook al was hij vervuld van opwinding bij het vooruitzicht om eindelijk het mysterie op te lossen, hij wist dat zijn veiligheid belangrijker was dan onmiddellijke bevrediging. Samen met zijn vrienden bedacht John een strategie om veilig de ondergrondse ruimte in te gaan.

Ze verbreedden en versterkten de toegangsweg rond de trap met nieuw staal en beton. Om de veiligheid te garanderen, was deze stap absoluut noodzakelijk. Het risico van een structurele ineenstorting was anders te groot. En toen konden ze eindelijk naar beneden…

De wenteltrap hadden ze helaas niet meer kunnen redden, dus hebben ze er een ladder in gezet. John liet zich van de ladder zakken en werd uiteindelijk beloond voor al zijn harde werk. Hij was geschokt en verrast toen hij zag dat er een grote kamer diep onder zijn achtertuin zat! En het was in goede vorm, compleet met een stevige vloer. Maar dat was niet alles. Er was zelfs een heel tunnelcomplex!

Het werd al snel duidelijk dat de ondergrondse bunker was gebouwd als een nucleair opvangcentrum voor radioactieve neerslag. Veel mensen waren tijdens de periode van Koude wereldoorlog tussen de Sovjet-Unie en de V.S. angstig en zelfs paranoïde geworden en hadden als gevolg daarvan bunkers in de achtertuin gebouwd. Maar waarom had een zwembad bedrijf dit gebouwd?

Het bleek dat Whitaker Pools tijdens de Koude Oorlog op de vraag van de consument had gereageerd en bunkers in de achtertuin had toegevoegd aan de lijst met diensten. Ze realiseerden zich namelijk dat het bouwen van schuilplaatsen niet heel anders was dan het bouwen van ingegraven zwembaden. Maar wat heeft John nou met zijn bunker gedaan?
De volgende stap om zijn bunker in zijn oude glorie te herstellen, was het opzetten van een GoFundMe-pagina. Hij schreef: “Hallo, ik ben John en ik heb hulp nodig bij het herstellen van een vintage Shelter die ik in mijn achtertuin heb ontdekt.” Hij was specifiek op zoek naar hulp bij het reconstrueren van de ingang van de bunker, John schatte dat het project ongeveer $ 2.000 zou kosten!

Na het delen van de updates over het project, meldde John dat de ingang eindelijk was voltooid: “De trap is voltooid! Nu is het gemakkelijk en veilig om in- en uit te klimmen. Meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan snel door!