Familie ontdekt mysterieuze schat in geheime kamer in huis

- Advertentie -

Twee mysterieuze dozen

In de mysterieuze kamer bevonden zich niets minder dan twee oude dozen met de naam ‘Daniel Kozak’. Ricardo en zijn vrouw raadpleegden elkaar op en kwamen tot de conclusie dat ze nog nog nooit van die man hadden gehoord. Toen hij de grote groene doos zag, dacht Ricardo eerst aan oude kleren. Dit is ook wat hij Fox2 Detroit nieuwsstation in een interview vertelde. Of misschien wat zilveren munten of iets anders dat een beetje geld waard was. Hij was aangenaam verrast toen hij zag dat het om iets veel kostbaarder ging

office-depot-desks

- Advertentie -

Dit soort dozen werd vaak gebruikt om vroeger te reizen. In die tijd hadden mensen geen koffers, maar gebruikten ze grote dozen om kleding in op te bergen. Deze dozen werden ook in het leger gebruikt. Tegenwoordig zie je ze niet vaak meer. De doos wordt niet meer gebruikt voor reizen, maar soms zie je ze nog in het interieur. Mensen gebruiken de doos soms als een tafel of een opbergdoos. Zo’n grote doos is erg handig voor het opbergen van dingen zoals kinderspeelgoed.

Ricardo en zijn vrouw waren erg nieuwsgierig naar wat er in de groene doos zou zitten. De doos was waarschijnlijk van een van de vorige eigenaren van het huis. Het huis waar ze nu wonen is erg oud. Ricardo weet dus niet wie hier de afgelopen jaren heeft gewoond. Ze besloten een tang te pakken om het slot te breken. Ben je benieuwd wat er in de doos zat? Ga dan naar de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -