Man tovert oude garage om naar een prachtig appartement!

Wanneer je aan een schuur of een garage denkt, zie je vaak een donkere, vochtige, beschimmelde ruimte voor je, die vaak gebruikt wordt om te klussen of om je auto in te parkeren.
Je denkt waarschijnlijk niet gelijk aan een gezellig ingerichte ruimte.

Garage deur

Maar waarom eigenlijk niet? Je kan er bijvoorbeeld een leuke speelkamer van maken, of een plek om met vrienden rond te hangen, een logeerkamer of een extra leefruimte die je via Airbnb kan verhuren voor toeristen. De eigenaar van de volgende garage vond dat het ook tijd werd voor een make-over!

Garage metamorfose

Dit was de garage voordat hij ermee bezig ging. Zoals je ziet zag het er niet erg aantrekkelijk uit maar is er wel genoeg ruimte voor verbetering, hoog tijd dus om daar iets mee te doen! Allereerst heeft hij de entree van de garage aangepakt. Wat voorheen een lelijke metalen garagedeur was, is nu een prachtige houten ingang geworden. Het straalt gelijk meer warmte uit. Het leuke is dat de garage nu beschikt over een schuifdeur met daarachter een terras.

houten schuifdeur

Alle huizen in de omgeving lagen boven zijn budget en veel aanbod was er niet. Tot hij deze garage zag, de prijs was zeldzaam laag en daardoor zag hij de kans om er iets moois van te maken. Het leuke is dat iedereen dit zou kunnen doen met behulp van een professioneel team! Oké het is misschien geen grote villa en geschikt voor een hele familie, maar het functioneert uitstekend als woonhuis voor een student of iemand die alleen woont!

garage metamorfose

Het idee om een ingebouwd terras te maken, maakt dit huis(je) extra bijzonder! Zo kijk je vanuit de keuken altijd naar buiten. En zou je zelfs als het regent nog onder het afdakje kunnen zitten.

garage metamorfose keuken

garage metamorfose bureau

Er is goed gebruik gemaakt van de ruimte. Want hoe leuk is deze ingebouwde bank? Benieuwd naar de badkamer in deze smalle ruimte?

garage metamorfose bed

Dit bed ziet er heerlijk uit! En dan blijft natuurlijk alleen de badkamer nog over,

garage metamorfose badkamer