Man verbouwt oude schuur tot $1,3 miljoen luxe villa, het resultaat is fantastisch!

Heb je er ooit van gedroomd om in een oude boerenschuur te wonen? Nee? Nou, na het zien van deze verbouwde boerenschuur verander je wel van gedachten!

Een aannemer genaamd Rob Lond-Caulk renoveerde dit oude agrarische gebouw, genaamd The Old Grain Store, in Norfolk, Verenigd Koninkrijk en maakte er een luxueus huis van, wat meer dan 1,3 miljoen dollar waard is.

Het vernieuwde landelijke houten huis is eigentijds en heeft veel voorbeeldige functies. Het heeft vier slaapkamers, drie ontvangstruimten, een mediaruimte, een zonneterras en nog veel meer mooie extra’s!De hal is modern en stijlvol! De combinatie van hout, ijzer en glas maakt het een mooi geheel. Ook in de keuken ontbreekt het niet aan moderne apparatuur! Alles is aanwezig, wat dacht je bijvoorbeeld van vier dubbele ovens?

Zo wordt het kerstdiner bereiden opeens een stuk makkelijker. Ook het keukeneiland is een fantastisch object in dit huis! Zo kan je samen met je vrienden een wijntje drinken, terwijl je aan het koken bent. Vanuit de keuken loop je zo de woonkamer en de gigantische tuin in!

Aan ruimte geen gebrek! Beeld je eens in hoeveel mensen je kan uitnodigen in deze gigantische woonkamer! De spotjes in het plafond zijn ook een mooi detail.
Het dakraam in deze badkamer zorgt voor een natuurlijk licht. Verder is de badkamer voorzien van alle moderne gemakken die je maar kan wensen! Beeld je eens even in dat je hier op een zondagmorgen wakker wordt? Genietend van het ochtend zonnetje wat door je raam komt schijnen.

Wat een fantastisch uitzicht heb je vanaf dit grote balkon! En zou die deur links misschien een sauna zijn? Wij weten het wel, hier willen we wonen!

Naast dat het huis ontzettend groot is, zit er ook nog eens een redelijke tuin bij! (Je moet alleen wel van grasmaaien houden). Gelukkig staat er ook een garage op het erf, waar je de grasmaaier kan opbergen! Maar je zou het natuurlijk ook kunnen gebruiken als paardenstal of iets dergelijks?