Deze ouders gingen op vakantie en kwamen terug naar de verrassing van hun leven!

- Advertentie -

Wanneer ouders op vakantie gaan en hun kinderen achterlaten om voor het huis te zorgen, nemen ze een berekend risico. Of het huis zal lijken op een varkensstal vanwege een feestje, of de kinderen zullen hun verantwoordelijke kant laten zien door alles netjes te houden. De tieners in het volgende huis voldeden totaal niet aan de verwachtingen van hun ouders. In tegendeel zelfs, deze ouders (Chip en Karen) hadden nooit gedacht dat hun dochters dit zouden doen.

keukenrenovatie-vakantie-verven

- Advertentie -

Zodra de ouders de deur achter zich dicht hadden gedaan, gingen de vier dochters meteen van start met hun plan. Dat was namelijk het creëren van een verbazingwekkende kerstverrassing die ze nooit meer zouden vergeten! Sommige ouders zouden al blij zijn als de kinderen het hele huis een grote schoonmaak zouden geven, maar de 4 dochters wilden het groter uitpakken en begonnen aan gigantische grote make-over van het hele huis!

Tijdens het slopen van de oude keuken realiseerden ze zich al snel dat er veel meer werk was dan ze van te voren hadden gedacht, zonder extra hulp zou dit project nooit op tijd af zijn. Het slopen van sommige meubelstukken was namelijk erg zwaar, toen besloten ze dat ze meer handen nodig hadden. Meer dan de helft van de vakantieweek was al voorbij, maar de zussen hadden nog steeds een enorme hoeveelheid werk te doen. Ook werkten ze de nachten door waardoor ze een gebrek aan slaap kregen, dit maakte het klussen nóg zwaarder dan het al was.

Ze vroegen hun buurjongens en vriendjes om te helpen. Samen werkten ze twee keer zo hard, want ze moesten het halen! Toen Karen en Chip Schoonover de oprijlaan opreden, na een week lang vakantie te hebben gevierd, voelden ze meteen dat er iets aan de hand was. De verrassing dat alle vier haar dochters op haar wachtten was al boven de verwachtingen van Karen.

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply