Deze ouders gingen op vakantie en kwamen terug naar de verrassing van hun leven!

Maar Karen merkte meteen dat de voorkant van het huis er anders uitzag en ze vroeg haar kinderen: “Oké, wie heeft er schoongemaakt?” Maar ze had geen idee wat ze binnen zou aantreffen.. Benieuwd? Klik dan verder! Karen’s mond viel open toen ze schreeuwde: “Wat is hier gebeurt?!” Terwijl ze om zich heen keek en alles in zich opnam, kon ze niet geloven dat dit hetzelfde huis was als waar ze vorige week van was vertrokken . Ze riep met verbazing uit: “Wat hebben jullie gedaan!” en liep verwonderd rond in het gerenoveerde huis met haar handen voor haar mond.

De dochters schilderden de muren lichtblauw en de kasten donkerbruin voor extra contrast. Verbazingwekkend genoeg waren de meisjes er in geslaagd om de oude en versleten werkbladen te vervangen door nieuw en glanzend gepolijst marmer.

Karen moest haar bril afzetten om de onverwachte tranen uit haar ogen te vegen. Ze had nooit gedacht dat haar dochters zo hard zouden werken om haar te verrassen met dit speciale geschenk. Maar niet alleen de keuken was verbouwd, ook de slaapkamer kreeg een make-over! De kamer was volledig vernieuwd en kwam overeen met de rest van het huis qua kleurenschema en ontwerp. Net als in de andere kamers waren alle gordijnen, lakens en dekbedden nieuw. Boven het bed hadden de dochters een poster gehangen van Marilyn Monroe. En ook hadden ze de propeller/lamp vervangen.

Chip en Karen waren niet alleen blij met hun nieuwe huis, maar ook enorm trots op de geweldige jonge vrouwen die ze hadden grootgebracht. Ze hadden nooit gedacht dat ze dit voor elkaar zouden krijgen.