De 5 leukste palletideeën voor in huis. Nummer 3 is perfect!

Pallets: je houdt ervan of je haat het. Als meubels vind ik het dus heel leuk. Je kunt er zoveel leuke dingen mee in huis en je kunt het zelf zo stoer of schattig maken als je zelf wilt. Bekijk hier 5 hele leuke palletideeën.

1. Gelakte salontafel.
Vind je de kleur van pallets niet mooi? Of past het niet bij de rest van je meubilair? Geen probleem, schuur en lak/verf de tafel en je krijgt een heel toffe salontafel die bij het meubilair. Je kunt ook voor een hele toffe kleur kiezen die goed opvalt in de woonkamer.

gelakte salontafel

2. Badkamer.
Dit is toch fantastisch! Het lijkt net of je een saunacentrum binnenloopt in plaats van je eigen badkamer. Het pallethout gecombineerd met die grove stenen is zo mooi.

Badkamer pallethout

3. Lounge.
Wat een heerlijke lounge, lekker zitten of liggen, een goed glas wijn en pak je boek onder de lounge vandaan. Voor een boekenwurm is dit toch fantastisch! Ook een leuk idee als je een kleiner huisje hebt en een boekenkast wilt hebben.

lounge pallethout

4. Kookeiland.
Ik heb dus altijd al een kookeiland willen hebben in de keuken. Helaas zijn ze zo duur, maar met dit idee kun je het helemaal zelf maken en het staat nog leuk ook. De kleurencombinatie met dat lichte hout en groen is trouwens ook fantastisch.

keuken kookeiland.

5. Eettafel.
Simpel, maar schattig! Met de juiste combinatie van accessoires, staat deze tafel heel goed in huis! Persoonlijk zou ik allerlei verschillende stoelen om de tafel plaatsen en andere (minder opvallende) wieltjes onder de tafel plaatsen. Maar alsnog superleuk!

eettafel ballethout

Wat dacht je van deze eettafel? Zo schattig. Deze komt absoluut in mijn eigen woonkamer te staan! Vooral de combinatie van materialen vind ik erg leuk.

Eettafel ballethout met 4 witte stoelen

Op zoek naar palletideeën in de tuin? Lees ze hier!

Vind jij dit ook leuke ideeën? Vergeet dan niet om het artikel met je vrienden via Facebook en Pinterest te delen