Pas getrouwd stel komt terug van huwelijksfeest en treft ravage aan in huis

Deze zomer gaven Kimberly De Vis (34) en Jonas De Mits (33) uit Waarschoot (België) elkaar het ja-woord. Maar de droomdag van het paar eindigde in een nachtmerrie. De grote dag zelf verliep volgens plan en ook het feest was een groot succes.

bruiloft-trouwerij-prank

Het was zelfs zo’n groot succes dat ze pas rond 5.30 uur ’s nachts weer naar huis gingen. Ze hoopten in alle rust te kunnen slapen als pasgetrouwd stel, maar dat ging niet door. Toen ze de oprit opreden kregen ze al een slecht voorgevoel, maar dit werd alleen maar erger toen ze de deur openden… Toen ze de deur openden was alles wit van de papiersnippers.

bruiloft-trouwerij-

“Er was overal papier, van de broodrooster tot in de kasten en de douche. Is het een grap van onze vrienden? Nee, dat is onmogelijk” vertelde Kimberly in tranen. Want al was het wel een grap, het pasgetrouwde stel kan er duidelijk niet om lachen. Daarna duurde het 7 uur om het hele huis schoon te maken: “Tussen 07:30 en 15:00 waren we met ruim twintig man om alles op te ruimen.” “We verlieten ons huis in een onberispelijke staat. Alle deuren en ramen waren gesloten. En we hadden onze vrienden verteld dat er niets met ons huis mocht gebeuren. Ik gaf de sleutels aan één persoon en ik vertrouw diegene voor 100%.”

trouwerij-bruiloft-

Familie en vrienden van het stel reageerden verbaast en ontkenden alles. Wie kan het dan gedaan hebben? Kimberly en Jonas besloten op de beveiligingscamera van de buurvrouw te kijken en zagen tot hun schrik iets opvallends..

trouwerij-prank-bruiloft

Op de beelden zien ze iemand het huis binnenkomen tijdens hun afwezigheid. De persoon draagt grote kartonnen dozen waar de papiersnippers mogelijk inzaten. Ook is te zien dat de persoon in een grote pick-up truck rijdt: “Maar niemand herkent deze persoon.” Inmiddels zijn Kimberly en Jonas een zoekactie gestart op Facebook en zijn ze van plan om aangifte te doen bij de politie.