Plastic houder van IKEA (slechts 1,50 euro) onwijs populair! Maar waarom?

Iedereen is dol op IKEA! Of je nou een klein of een groot budget hebt, er is voor elk wat wils! Je hoeft tenslotte niet met een heel nieuw interieur naar huis te gaan, ook de kleine accessoires van IKEA zijn onwijs leuk. Neem bijvoorbeeld de plastic VARIERA houder! In eerste instantie zou je denken “wat moet ik daar nou mee?” Maar na het zien van de volgende foto’s zal je mening wel veranderen! De VARIERA houder is het hulpmiddel in elk huishouden. Ik weet wel wat ik de volgende keer meeneem als ik naar de IKEA ga…

IKEA, variera, houder, diy

1.De wc-rol houder
Officieel was de VARIERA houder gemaakt voor het opbergen van wc-rollen. Hartstikke handig voor in je badkamer kastje.

IKEA, variera, houder, diy

2. De plastic tasjes houder
We zullen ongetwijfeld allemaal wel ergens een hoekje in huis hebben waar we onze plastic tasjes dumpen, met de VARIERA houder is dat verleden tijd! Hang hem op aan een keukenkastje en stop hier de plastic tasjes in. Zo kan je de plastic tassen goed hergebruiken en weet je altijd waar ze liggen! (en opgeruimd staat netjes!)

IKEA, variera, houder, diy

3. Konijnen hooi-houder
Dit is persoonlijk mijn favoriet! Hoe leuk is dit? Normaal gesproken gooi ik altijd het hooi los in de kooi, dit wordt dan vaak een gigantische bende. Wanneer je het hooi in de houder doet, blijft zowel de kooi als het hooi schoon! En dat is voor de konijntjes lekkerder om te eten. (Klik snel op de volgende pagina voor nog meer VARIERA tips!)

IKEA, variera, houder, diy

4. De inpakpapier houder
Ook dit is weer een typisch gevalletje van “waar leg ik dit neer?”. Nou ik heb de oplossing! Hang het op in de houder en het ligt nooit meer in de weg. Hetzelfde geldt voor de inpak-linten onder deze foto. Super handig!

IKEA, variera, houder, diy

IKEA, variera, houder, diy

5. De Alles-en-nog-wat houder
Tja, je zal het inmiddels wel weten, maar de VARIERA houder is zo multifunctioneel! Je kan het eigenlijk wel voor alles gebruiken. Zoals op de foto hieronder, alles is perfect georganiseerd. Zo is er een speciale houder voor het huishouden in huis, een houder voor het lappen van de ramen en een houder voor het schoonmaken van de auto!

IKEA, variera, houder, diy

Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!