Badkamer

Plastic houder van IKEA (slechts 1,50 euro) onwijs populair! Maar waarom?

Iedereen is dol op IKEA! Of je nou een klein of een groot budget hebt, er is voor elk wat wils! Je hoeft tenslotte niet met een heel nieuw interieur naar huis te gaan, ook de kleine accessoires van IKEA zijn onwijs leuk. Neem bijvoorbeeld de plastic VARIERA houder! In eerste instantie zou je denken “wat moet ik daar nou mee?” Maar na het zien van de volgende foto’s zal je mening wel veranderen! De VARIERA houder is het hulpmiddel in elk huishouden. Ik weet wel wat ik de volgende keer meeneem als ik naar de IKEA ga…

IKEA, variera, houder, diy

1.De wc-rol houder
Officieel was de VARIERA houder gemaakt voor het opbergen van wc-rollen. Hartstikke handig voor in je badkamer kastje.

IKEA, variera, houder, diy

2. De plastic tasjes houder
We zullen ongetwijfeld allemaal wel ergens een hoekje in huis hebben waar we onze plastic tasjes dumpen, met de VARIERA houder is dat verleden tijd! Hang hem op aan een keukenkastje en stop hier de plastic tasjes in. Zo kan je de plastic tassen goed hergebruiken en weet je altijd waar ze liggen! (en opgeruimd staat netjes!)

IKEA, variera, houder, diy

3. Konijnen hooi-houder
Dit is persoonlijk mijn favoriet! Hoe leuk is dit? Normaal gesproken gooi ik altijd het hooi los in de kooi, dit wordt dan vaak een gigantische bende. Wanneer je het hooi in de houder doet, blijft zowel de kooi als het hooi schoon! En dat is voor de konijntjes lekkerder om te eten. (Klik snel op de volgende pagina voor nog meer VARIERA tips!)

IKEA, variera, houder, diy