Politie krijgt melding van stankoverlast, wat ze aantroffen hadden ze nog nooit meegemaakt!

Als je denkt dat je het niet getroffen hebt met je buren, denk dan nog eens goed na. Geluidsoverlast van een late night party is niets vergeleken met wat de buren van een klein dorp in Madagascar moesten doorstaan. Het begon allemaal met een vreemde geur, maar in eerste instantie konden de bewoners van de buurt niet identificeren waar de geur vandaan kwam. De geur was inmiddels zo sterk dat je het in een groot deel van het dorp kon ruiken.

turtle-house

Iedereen probeerde de geur te negeren, maar op een gegeven moment was de geur zo erg dat ze wisten dat er iets mis was. De omwonenden gingen opzoek naar de oorzaak en kwamen terecht bij een verlaten en onbewoond huis. De buren kwamen bij elkaar en spraken af om de politie in te schakelen, omdat ze zelf niet naar binnen durfden. Niemand wist wat ze te verwachten stond, maar wat er in het huis was, was een nog grotere verrassing.

Na ontvangst van de oproep kwam de politie gelijk ter plaatse, aangezien ze wel een vermoeden hadden wat er misschien aan de hand was. Want ze krijgen wel vaker meldingen van een “vreemde geur”.  Ze begonnen het huis te onderzoeken maar wat ze aantroffen was totaal niet wat ze hadden verwacht, dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Benieuwd wat dit was? Klik dan door naar de volgende pagina.