Je raadt nooit wat je met dit vergiet van IKEA kan doen!

Ik liep laatst door de IKEA en toen zag ik dit vergiet liggen! Ik bedacht mij geen moment en nam hem mee naar huis. Niet om er mee te koken, maar om er iets heel anders mee te doen! Ik vond namelijk dat het vergiet ook mooi zou zijn als lampenkap, en raad eens? Het staat prachtig!

Aan het vergiet zitten handvaten, deze heb ik er voorzichtig met een hamer afgehaald. Na een paar keer slaan, kwamen ze er mooi vanaf! Ik heb de vergieten (3 stuks) aan een plank vastgelijmd en daar gaten in geboord zodat de lampen erdoorheen kunnen.

Ik ben super tevreden met het resultaat! De lamp ziet er heel stoer en industrieel uit en het kostte mij bijna niks. Maar wist je dat je dit vergiet ook voor andere dingen kan gebruiken? Bekijk maar eens de video hieronder!

Vergeet je niet dit artikel te delen met al je vrienden en familie?