Met slechts €1700, realiseerde dit stel hun droomkeuken in twee weken!

Ontwerp implementeren
Het volgende deel van het proces zou een stuk lastiger worden. Gelukkig was Mitchell niet alleen een handige klusjesman, maar had hij ook een scherp oog voor creatieve oplossingen. Nadat hij de verfbeurt op de keuken had voltooid, ging hij verder met het moeilijkere segment van het werk – het maken van een werkblad.

In plaats van kant en klare werkbladen te kopen – besloot Mitchell om het zelf te doen – iets dat zowel goedkoop als behoorlijk stijlvol zou zijn. Hij ging aan de slag met het maken van de werkbladen in zijn garage …

werkblad
Nadat hij alle houten blokken die hij had gekocht schuurde, begon hij ze aan elkaar te lijmen. Omdat hij ervoor koos superlijm te gebruiken, moest hij voorzichtig en snel werken omdat de lijm snel droogde. Dit was absoluut het moeilijkste deel van de klus, maar Nate wist wat hij aan het doen was … In een paar uur tijd had Nate een selectie willekeurige stukken hout genomen en ze in een stevig en stijlvol werkblad weten te lijmen. Alles wat hij nu moest doen, was ze laten drogen en vastzetten.

Aanrecht
Het volgende deel van het project was een van de meest uitdagende. Nate moest ook de werkbladen rond de gootsteen vervangen, wat betekende dat er veel voorzorgsmaatregelen genomen moesten worden om ervoor te zorgen dat de werkbladen perfect pasten.

Een fout in zijn berekeningen en het hele ding zou opnieuw moeten worden gedaan – wat Nate niet kon veroorloven, omdat tijd en geld van essentieel belang waren. Hij nam zijn tijd tijdens het werken en zorgde ervoor dat hij al zijn afmetingen perfect had. Nate besteedde veel aandacht aan de details van het hout en werkte standvastig om ervoor te zorgen dat niet alleen het werk goed werd gedaan, maar dat het in feite klaar was om te worden geïnstalleerd.

Past precies
Na een weekend hard werken, was het tijd om te testen of het ontwerp van Nate echt zou passen. Nate moest ervoor zorgen dat zijn metingen perfect waren anders moest hij helemaal overnieuw beginnen. Terwijl hij voorzichtig de bovenkant op het aanrecht liet zakken, slaakte hij een zucht van opluchting. De metingen waren goed en de gootsteen zag er geweldig uit! Maar wat werd het volgende project? Dat lees je op de volgende bladzijde.