Rommelige kledingkast? Met deze tip nooit meer!

De herfst is gearriveerd en dat betekent dat we weer massaal onze dikke trui aan mogen trekken, maar… dan moet ik die eerst zien te vinden. Ik zal eerlijk zijn, mijn kledingkast is één grote bende! Alles ligt door elkaar en als ik iets nodig heb, dan moet ik echt goed zoeken. Hoog tijd dus om dit aan te pakken. Wat heb je in ieder geval nodig? Een goed en stevig kledingrek met (bijpassende) kledinghangers!

Ik gebruik zelf het kledingrek van Brabantia (van de Linn collectie). Dit stijlvolle Linn-kledingrek is super handig! Het kan worden gebruikt voor het drogen, luchten en opslaan van je kleding. Waarom ik dit kledingrek heb gekozen? Omdat hij ook nog eens super stijlvol is! Het zwart metalen frame in combinatie met het hout geeft dit rek een hele industriële look. Benieuwd naar het geheim van een georganiseerd kledingrek? Bekijk het op de volgende pagina!