Schoonmaakster wordt ingehuurd, maar heeft al snel door dat er meer aan de hand is…

Ze vroeg de verhuizer wat er aan de hand was, maar zijn antwoord leidde alleen maar tot meer verwarring. Hij vertelde dat de dozen voor de huiseigenaresse, mevrouw Cara Simmons, was. Cara was inmiddels behoorlijk in paniek, wat was hier aan de hand?! De verhuizer zei dat ze maar even mee naar buiten moest gaan. Toen hij de deur aan de achterkant van de vrachtwagen optilde, was Cara verbaast toen ze haar kinderen, haar zus en haar nichtje zag staan.

Het was een geweldige verrassing en iets wat ze totaal niet had verwacht, maar Cara had nog steeds geen antwoorden op haar vragen. Want waarom zaten haar spullen in de verhuisdozen? Het was toen dat de verhuizer zijn ware identiteit onthulde. Hij stapte naar voren, verwijderde zijn hoed en stelde zich voor als acteur en cabaretier Greg Benson.
cara was beland in een televisieshow, een show met als doel goede mensen belonen die soms worstelen, maar meer verdienen dan ze hebben. Greg vertelde Cara en haar familie dat, ondanks dat het deel uitmaakte van de show, er geen fout was gemaakt wat betreft de verhuisdozen.

Het huis was van Cara! Ze werd beloond met een gloednieuw huis. Ze kon het nauwelijks geloven; alle jaren van hard werken had ze dit nog nooit meegemaakt. Bloed, zweet en tranen waren het op dit moment waard geweest. Ze hoefde zich geen zorgen meer te maken over waar ze haar gezin kon opvoeden, want alles was nu geregeld! Ze was de show zo dankbaar, dit zal ze nooit meer vergeten.