Schoonmaakster wordt ingehuurd, maar heeft al snel door dat er meer aan de hand is…

- Advertentie -

Schoonmaken is een tijdrovende klus, en als alleenstaande moeder heeft schoonmaakster Cara vaak moeite om van de ene week op de andere rond te komen. Ze verdiende nauwelijks genoeg om haar gezin in stand te houden. Ze werkte hard en deed zoveel als ze kon om de toekomst te bieden die haar kinderen verdienden.

schoonmaakster-huishouden

- Advertentie -

Met toewijding en discipline zou Cara lange uren werken, zelden pauzes nemen, en elke klus aannemen die voorbij kwam. Maar op een dag kreeg ze een schoonmaak klus die haar leven volledig zou veranderen.. Op een dag werd Cara naar een huis gestuurd van een gewaardeerde klant, om schoon te maken. Het was een enorm huis met veel moderne dingen erin, maar Cara had geen idee dat het pand eigendom was van een speciaal persoon! Wat haar betrof, was dit gewoon weer een normale werkdag: schoonmaken, opruimen en geld verdienen voor haar familie.

schoonmaakster-huishoudster

maar toen ze binnenkwam zag ze dat het huis al brandschoon was, waardoor ze zich begon af te vragen wat ze hier kwam doen. Ze kreeg te horen dat er andere taken waren die ze moest uitvoeren, zoals het huis voorbereiden op een feestje die de klant die avond gaf. Dit kwam voor Cara als een verrassing omdat het niet was wat ze had verwacht. Dit was al een behoorlijk rare situatie voor Cara, maar het werd alleen maar gekker.. Cara werd naar de keuken geleid waar ze oog in oog kwam te staan met de beroemde chef-kok Manny Slomovits. Haar eerste taak was om wat van Manny’s eten te proeven en te beslissen of het goed genoeg was om op het feest te serveren!

schoonmaakster-chef-kok

Cara concludeerde daarmee al snel dat de eigenaar van het huis waarschijnlijk een beroemdheid zou zijn. Ze kon deze belangrijke taak natuurlijk niet afwijzen en begon aan de culinaire proeverij. De chef-kok serveerde Cara meerdere gangen, inclusief gerechten zoals kreeft, biefstuk en garnalen.

chef-kok-huishouden

Cara was gewend om simpele dingen te eten zoals spaghetti in plaats van deze gastronomische gerechten. Ze had genoten van honderden, misschien wel duizenden dollars aan voortreffelijk eten en dacht dat haar dag niet gekker kon. Maar haar dag stond op het punt om nog surrealistischer te worden. Bekijk het op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply