Schoonmaakster wordt ingehuurd, maar heeft al snel door dat er meer aan de hand is…

Niet lang nadat ze klaar was met eten, werd er op de deur geklopt. Twee masseurs kwamen aan die op het feest zouden werken, en ze vroegen of ze op Cara konden oefenen om ervoor te zorgen dat hun handen niet verkrampten tijdens het feest. Cara kon het amper geloven maar besloot toch plaats te nemen in de massagestoel, ze kon namelijk wel wat ontspanning gebruiken.

schoonmaakster-huishouden

Na de massage was het tijd om terug te keren naar de realiteit en Cara werd naar boven geleid, waar ze dacht te moeten schoonmaken. Maar toen Cara boven kwam, besefte ze dat dit niet het geval was. Er werd haar verteld dat ze de kledingkast van de klant moest opruimen.

schoonmaakster-huishoudster

Op het bed lagen verschillende kledingstukken die weggegooid zouden worden. Cara kreeg te horen dat als ze een van de spullen gratis mee wilde nemen, dat dit gewoon kon. Cara vond het maar een vreemd geval en begon te denken dat ze misschien voor de gek werd gehouden. Maar niets is minder waar, ze mocht de kledingstukken echt meenemen. Maar toen werd er weer op de deur geklopt… De verrassingen hielden niet op. Er werd nog een keer op de deur geklopt en deze keer was het een verhuizer die dozen voor het feest afleverde. Cara werd gevraagd om te helpen met het uitpakken, maar toen ze de dozen opende was ze verbluft. In de verhuisdozen zaten namelijk allemaal spullen van haarzelf, zoals truien, fotolijsten en dergelijke. Cara was geschokt, maar de verrassingen hielden daar niet op.. Zien hoe dit eindigt? Ga dan snel naar de laatste pagina.

huishoudster-verhuizen