9x prachtige slaapkamers waar jij gegarandeerd bij weg droomt!

We spenderen ongeveer eenderde van ons leven in bed en dat is best veel. We moeten er dan ook voor zorgen dat we tevreden zijn over de kamer waar we zoveel tijd spenderen. Ik heb de 9 mooiste slaapkamers voor je opgezocht, zodat je even lekker kunt wegdromen.

  1. Ondanks dat de slaapkamer behoorlijk leeg is, kan ik niet stoppen met kijken. Door de houten balken in combinatie met het groen en de witte muren heb ik niet eens door dat het zo ‘leeg’ is.

slaapkamer natuur

2. Wie wil nou niet zo in slaap vallen? Het bed en de andere accessoires zijn een beetje saai, maar dat moet ook met zo’n prachtige muur. Ieders aandacht moet daar naar uit gaan.

fotobehang

3. Alles in deze kamer is prachtig en dat komt vooral door de blauwe accenten. Is blauw niet helemaal jouw ding? Groen, rood, roze of paars zouden ook goed staan.

hemelbed

4. Dit is misschien niet de mooiste slaapkamer, maar het is wel een kamer met veel betekenis en romantiek. Al die herinneringen aan de muur, zorgen dat je elke avond terugdenkt aan mooie momenten en heerlijk in slaap valt.

foto's herinneringen

5. Dit is absoluut mijn favoriet in het rijtje! Ik moet toegeven dat het bed mij niet echt comfortabel lijkt, maar wie wil er nou niet schommelend is slaap vallen? Het wit in combinatie met grijs en het kleine beetje zwart is prachtig.

schommelbed

6. Elke dag zo is slaap vallen en wakker worden lijkt mij dus echt een droom!

uitzicht

7. Dit noem ik nou een gezellige slaapkamer en de verschillende materialen in de kamer maken het helemaal af. Op de een of andere manier doet mij dit denken aan Scandinavië.

schommelstoel

8. Dit is echt een slaapkamer voor avonturiers. Ben jij net terug van vakantie en kan je niet wachten om alweer weg te gaan? Dit is wat voor jou! Dankzij de wereldkaart kan je alvast je volgende bestemming bepalen en daarover heerlijk dromen.

wereldkaart slaapkamer

9. Een zolderkamer is perfectie! Ondanks dat de kamer maar één raam heeft, lijkt het zo licht in de ruimte en dat komt allemaal door de witte muren en lichte accessoires.

zolder slaapkamer

Welke van deze slaapkamers is jouw favoriet? Laat het weten door onder het Facebook bericht te reageren en vergeet niet om het artikel te delen!