Studenten kopen tweedehands bank en doen een verrassende ontdekking!

Lara, Reese en Cally vierden de koop door op hun nieuwe bank achterover te leunen en wat tv te kijken. Maar na enkele minuten op de bank gezeten te hebben, kregen ze toch twijfels. De bank zat namelijk niet zo lekker, het leek wel alsof er iets onderin de bank zat. Door deze half serieuze gedachte begonnen de huisgenoten door hun bank te zoeken. De meeste delen bleken eenvoudigweg misvormd te zijn. Maar toen bevroor Reese, hij zag iets wat leek op een pakketje…

Cally en Lara konden het niet geloven en begonnen de rest van de bank uit elkaar te scheuren, in de hoop nog meer geheimzinnige pakjes te vinden. Binnen enkele seconden vonden ze een tweede pakket, en al snel een derde en nog meer. Wat was er aan de hand? Waarom lagen er zoveel enveloppen verstopt in deze bank? Hun nieuwe bank lag in stukken, maar dat leek niet uit te maken. De kamergenoten hadden nu een stapel mysterieuze pakketten die smeekten om te worden geopend.

Waren ze aan het dromen? Elk pakket bevatte rollen van geldbiljetten. Het zou de huisgenoten een tijd kosten om alles op te tellen, want het was enorm veel. Lara, Cally en Reese lachten en huilden tegelijk van blijdschap terwijl ze de geldbiljetten telden. Natuurlijk hadden ze allemaal al eens eerder wisselgeld tussen bankkussens gevonden. Maar zoveel geld hadden ze nog nooit in handen gehad. Benieuwd hoeveel geld het was? Lees dan snel verder op de volgende bladzijde!