Studenten kopen tweedehands bank en doen een verrassende ontdekking!

In totaal bedroeg het geld wat ze in de bank vonden wel $41.000! De huisgenoten waren super blij en begonnen al te fantaseren over de dingen die ze wilden kopen. Lara rekende uit hoeveel huur ze met dit geld konden besparen en Reese bedacht dat hij wel een nieuwe auto wilde kopen. Maar al het geld was uiteindelijk te mooi om waar te zijn.. Tussen de pakketten met geld vonden ze ook een afzonderlijke envelop, gescheurd en gehavend. Het bevatte een bankstortingsbewijs met daarop allerlei persoonlijke informatie, inclusief een volledige naam – vermoedelijk de eigenaar van al dat geld.

De drie studenten hadden een waar dilemma. Hoewel het geld hen echt zou helpen, kwamen de vrienden overeen dat het juist was om het terug te geven. Maar eerst moesten ze kijken of ze de eigenaar konden opsporen. Ze besloten de kringloopwinkel te bellen en te vetellen wat er was gebeurt en of de naam die op de envelop stond hen bekend voor kwam. Tegen alle verwachtingen in wist de kringloopwinkel wie deze persoon was en slaagde ze erin om zo de oorspronkelijke eigenaar op te sporen.

De volgende dag reden de studenten naar het adres dat ze van de kringloopwinkel hadden gekregen. Toen ze eindelijk aankwamen, viel hun mond open van verbazing. Het huis was helemaal vervallen en meerdere “Pas op voor honden” borden hingen aan het hek. Wat voor persoon zou hier eigenlijk wonen? Diegene die hier woonde deed er in ieder geval alles aan om buitenstaanders tegen te houden. Toch besloten ze aan te bellen bij het huis, ze waren echter enorm verbaast toen ze zagen wie de deur opende… Je ziet het op de volgende bladzijde.