Studenten kopen tweedehands bank en doen een verrassende ontdekking!

Tot hun grote opluchting opende een oude vrouw de deur en verwelkomde hen binnen. Ze was erg aardig en bood hen zelfs een kopje thee aan. Ze vertelde dat ze haar dagen grotendeels in huis doorbracht sinds dat haar man was overleden. Aan het huis klussen kon ze niet en daarom zag het er zo vervallen uit. Ze beweerde dat het geld van haar was – maar ze was helemaal vergeten dat het in de bank lag!

Toen ze haar jonge bezoekers twijfelachtig zag kijken, legde ze uit dat ze opgroeide in een tijd waarin mensen banken niet konden vertrouwen. In plaats van hun spaargeld op de bank te zetten, stopten zij en haar man het in het meubilair. Wanneer ze het dan ooit nodig hadden was het altijd dichtbij. Op dat moment begrepen de huisgenoten dat de stapel geld niet van hen was. Ze gaven het geld terug aan de oudere vrouw, die hen meerdere malen bedankte. Ze was zelfs zo dankbaar dat ze een verrassing voor hen had.

Ze gaf de eerlijke studenten een bedrag van $1.000 als vergoeding voor het teruggeven van het gevonden geld! Maar Lara, Cally en Reese vonden het veel belangrijker dat het oude vrouwtje haar welverdiende pensioengeld weer had teruggekregen. De meeste anderen zouden al het geld hebben uitgegeven of het helemaal niet hebben gevonden! Maar deze vrienden konden uiteindelijk met een gerust hart gaan slapen, wetende dat ze het juiste deden. Met de 1000 dollar konden ze vervolgens de rest van hun kleine appartementje opknappen!