Moeder laat hilarisch briefje voor haar man en zoons achter op de thermostaat.

Het sneller donker worden staat gelijk aan: kouder weer. Oftewel de herfst en winter komen er aan. Dit betekent dat we weer meerdere lagen kleding aan moeten, onder dekentjes op de bank kunnen liggen, de openhaard weer aan kan.

De meest populaire manier om warmte in huis te creƫren is via de verwarming. Maar de vraag is: wanneer is het echt koud genoeg om de thermostaat naar 21 graden te draaien? Het kost namelijk best wat geld.

Briefje.
Autumn Brandon, vrouw en moeder van 3 zoons, kent het dilemma maar al te goed en was de enige in huis die zich druk maakte over de rekening. Haar zoons en man zetten de thermostaat op willekeurige momenten aan, zonder na te denken aan de consequenties. Autumn besloot hier op hilarische wijze iets aan te doen. Hoe? Ze maakte en briefje met 3 vragen erop en hing dit op de thermostaat. Tenzij haar man of zoon alledrie de vragen met ‘ja’ konden beantwoorden, mochten ze de verwarming aanzetten.

Brandon family

Wil je weten welke vragen het zijn? Bekijk dan snel het filmpje!

Wat een grappige vragen! Ik ben benieuwd wat jij doet om hoge gas- of elektrarekeningen te voorkomen. Laat het weten onder het Facebookbericht. Vergeet ook niet om het artikel te delen via Facebook en Pinterest.