Verstopt toilet leidt tot een verrassende ontdekking!

Eens in de zoveel tijd ontdekt iemand een eeuwenoud mysterie, zoals iets uit een Indiana Jones-film. Of het nu een verlaten catacombe, archaïsche boeken, oude schatten of iets heel anders is, deze ontdekkingen kunnen ons helpen de geschiedenis stuk voor stuk beter te begrijpen. Meestal zijn het archeologen en historici die deze ontdekkingen opgraven, maar af en toe vinden hele gewone mensen ook wel eens een aantal ongelooflijke relikwieën. Neem bijvoorbeeld de heer Luciano Faggiano, een 60-jarige Italiaanse man. Terwijl hij zijn verstopte toilet probeerde te repareren, vond Faggiano iets bijzonders. De reparatie verliep totaal niet zoals verwacht, in tegendeel zelfs. Door zijn ontdekking moest Faggiano snel de autoriteiten waarschuwen en zou zijn hele leven voor altijd veranderen…

Luciano Faggiano groeide op in Italië en woonde zijn hele leven in de stad Lecce. Lecce had helaas niet de toeristische aantrekkingskracht van steden zoals Rome, in plaats daarvan was de economie in Lecce gebaseerd op het verbouwen van olijfolie- en keramiekproductie. Toen Faggiano ouder werd, wilde hij niet in de landbouw of in de keramiek werken. In plaats daarvan had Faggiano een heel specifiek bedrijf in gedachten, een bedrijf dat toeristen naar Lecce zou gaan trekken!

Sinds Faggiano een kleine jongen was, droomde hij ervan om zijn eigen bedrijf te runnen: een goedlopend Italiaans restaurant. Terwijl hij enige tijd moest sparen, begon Faggiano eindelijk zijn droom te realiseren. Faggiano keek naar verschillende locaties in Lecce om zijn restaurant te beginnen. Na een beetje zoeken vond hij een lokatie die perfect bij zijn behoeften paste. Faggiano wist dat hij het gebouw volledig moest renoveren want net zoals de meeste andere gebouwen in Lecce was het pand eeuwen oud. Vol goede moed begon hij aan dit project, niet wetend dat zijn droom zou leiden tot het grootste avontuur van zijn leven. Ben je benieuwd hoe dit verder gaat? Je leest het op de volgende bladzijde.