Verstopt toilet leidt tot een verrassende ontdekking!

Als een visionair man had Faggiano al elk detail doordacht. Allereerst zou hij de begane grond van het pand in zijn droomrestaurant veranderen. Nadat hij het bedrijf had opgestart en het zou succesvol had gemaakt, zou hij naar de bovenste niveaus van het pand verhuizen. Faggiano woonde samen met zijn vrouw, Anna Maria Sano, en zijn 12-jarige zoon, Davide. Verder had Faggiano ook twee andere zonen die al oud genoeg waren en het huis uit waren. Maar in dit pand zouden ze altijd langs kunnen komen omdat er ruimte genoeg was! Hoewel Faggiano ongelooflijk enthousiast was over zijn nieuwe project, merkte hij ook enkele dingen op aan het gebouw.

Hoewel Faggiano het perfecte plan leek te hebben, zou hij al snel ontdekken dat het niet zo eenvoudig zou zijn als hij dacht. Zodra hij het gebouw kocht, merkte Faggiano op dat een van de toiletten op de begane grond onbruikbaar was. Na het toilet te hebben onderzocht, kon Faggiano er niet helemaal achter komen wat de oorzaak was. Op dat moment dacht hij dat het gewoon een gebroken pijp was, of misschien blokkeerde iets het riool waardoor het toilet verstopt zat. Faggiano wist echter één ding zeker: het zou hem veel geld kosten om het te laten repareren door een loodgieter. Dus koos hij voor de goedkoopste optie: het toilet zelf repareren!

Faggiano vroeg zijn oudere zonen, Marco en Andrea, om mee te helpen bij het verbouwen en repareren van het toilet. Nadat zijn zonen arriveerden, gingen ze onmiddellijk aan het werk. Faggiano en zijn zonen hadden een greppel gegraven, op die manier konden ze de betreffende pijp vinden en het probleem achterhalen. Met een beetje geluk zou dit project slechts enkele dagen duren en zouden ze snel verder kunnen met het renoveren van het restaurant. Faggiano was vastbesloten om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bij nadere inspectie besefte Faggiano dat een lekkende pijp in het toilet de oorzaak was. Zodoende begonnen Faggiano en zijn zonen de pijp op te graven. Maar in plaats van een oude pijp, troffen ze iets heel anders aan… Je ziet het op de volgende bladzijde.