Vrouw verft oude autobanden wit, wat ze er vervolgens van maakt is fantastisch!

De bruisende tuiniergoeroe Tanya Visser heeft het fantastisch idee om jongeren enthousiast te maken om in de tuin te werken (en stiekem worden wij zelf ook heel enthousiast!). Ze heeft nodig: een paar autobanden en wat verf. Ze gaat namelijk, samen met haar kinderen, een paar plantenbakken maken en decoreren!

Stappen plan: Laat de kinderen de verf royaal aanbrengen op de banden en zorg dat de verf goed in de groeven terecht komt. Nadat de banden hebben geverfd zijn, stapel je ze op elkaar. Zorg ervoor dat de bodem is bekleed met een plastic vuilniszak voor buitengebruik en steek een paar gaten in de zak om zo het water af te voeren.

Gebruik vervolgens de verfkleuren die je bij de hand hebt om de kinderen de banden te laten versieren. “Dit is het leuke gedeelte!” zegt Visser. “Je mag augurken maken, hondenpoten, skeletten – wat je maar wilt!”.

Wanneer de verf droog is, voeg wat drainage stenen en potgrond. Voeg vervolgens je favoriete bloemen toe! Benieuwd naar het eindresultaat van Tanya Visser? Klik dan snel door naar de volgende pagina!