In verwachting? Dit zijn de mooiste babykamers!

- Advertentie -

Één van de leukste dingen van zwanger zijn is het uitkiezen en inrichten van de babykamer! Maanden lang zit je door tijdschriften te bladeren en zoek je de mooiste kamers uit. Maar wordt het een jongen of wordt het een meisje? Dat is de vraag! Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer te kiezen voor een roze of voor een blauwe kamer. Een neutrale kleur nemen als basis voor de babykamer is namelijk de nieuwe trend. Kies bijvoorbeeld voor beige of grijs! Ben je nog steeds opzoek naar die perfecte babykamer? Bekijk dan eens de foto’s hieronder!

1. Deze kamer is prachtig! De natuurlijke kleuren in combinatie met het hout maken de kamer rustig maar toch sfeervol.

babykamer-natuur-hout

- Advertentie -

2. Weet jij nu al dat jouw kindje later echte zeebenen krijgt? Dan is deze marine blauwe kamer echt wat voor jou! De kleur is subtiel toegevoegd en overheerst niet.

babykamer-marine-zee

3. Dit is mijn favoriet! De kleur grijs is helemaal niet zo somber als wat veel mensen denken! Het is juist een hele neutrale kleur dat voor rust zorgt. De muurschildering en de lijstjes maken deze kamer helemaal af!

babykamer-reizen-bergen

4. Wil je toch gaan voor de kleur roze? Kies dan voor een zachte tint die niet overheerst! Zoals op de foto hieronder. Het is duidelijk te zien dat hier straks een meisje komt te liggen, maar juist doordat de kleur niet te vel is blijft het een prettige kamer.

babykamer-meisje-rozen

5. Hou je van natuurlijke kleuren en materialen? Kies dan voor een beige kamer met groene accenten! Het toevoegen van planten op de babykamer kan ook geen kwaad! (Zolang ze niet te dicht bij het wiegje staan, je wilt namelijk niet het risico lopen dat je kindje per ongeluk een blaadje in zijn of haar mond stopt).

6. Deze kamer is stijlvol en toch leuk! Je zou hier zelfs eventueel met glow in the dark verf sterren op het plafond kunnen schilderen zodat je kindje kan genieten van een echte sterrenhemel.

babykamer, nijntje, grijs

7. Voor wie wel wat meer kleur in de kamer wil, is dit de ideale oplossing! Hoe leuk zijn deze vrolijke luchtballonnen?

babykamer, luchtballon, berg

8. De kleur grijs blijft toch steeds vaker terugkomen! Zo ook op deze foto.

babykamer, grijs, jongen

9. Deze babykamer doet mij persoonlijk denken aan de jungle. De kleuren en planten zijn fantastisch gecombineerd met de verschillende materialen en patronen van de meubels.

babykamer, planten, goud

10. Ben jij helemaal fan van cactussen? Dan zal jouw kindje dat vast ook helemaal leuk vinden! Geef de kamer daarom wat kleur met deze hippe cactus behang.

babykamer, cactus, wit

Vergeet niet om dit artikel te delen met al je (zwangere) vriendinnen!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply