Vrouw hoort geluiden op zolder en krijgt dan de schrik van haar leven

Eens in de zoveel tijd hoor je een verhaal waarvan je denkt: “Dit kan toch niet?”. Dit is zo’n verhaal. Tracy, een moeder van 3 kinderen, besloot na een heftige scheiding te verhuizen naar North Carolina. Tracy was erin geslaagd een huis te vinden dat groot genoeg was om al haar kinderen comfortabel te laten leven, en hoewel geld soms schaars was, leek iedereen blij met het leven dat ze hadden. Tracy had het idee dat dit een goede stap was, in zowel het leven haar kinderen als in die van haar. Hier zouden ze een nieuwe start maken en alles leek eindelijk goed te komen.

Hoewel het huis er geweldig uitzag van de buitenkant, was het toch niet zoals Tracy had gehoopt. Na een tijdje in het huis gewoond te hebben begon Tracy namelijk op te merken dat er vreemde dingen in het huis gebeurden. Zo verdween er altijd voedsel, zelfs al had ze het net in de supermarkt gekocht. Ook werden er voorwerpen verplaatst waarvan ze 100% zeker wist dat zij dat niet had gedaan. Ze liet bijvoorbeeld een handdoek op een bepaalde plaats achter en deze verscheen vervolgens in een compleet andere ruimte.

Of een jas die verdween en enkele dagen later weer verscheen op een andere plaats. Hoewel Tracy niet zeker was hoe de objecten zich hadden verplaatst, veronderstelde ze dat de kinderen dit misschien per ongeluk hadden gedaan. Het zou niet zo gek zijn dat een van haar kinderen de jas of handdoek had geleend en het vervolgens niet op de juiste plek had teruggelegd. Aangezien haar kinderen wel vaker rommel maakten in huis. Toen ze de kinderen erom vroeg, zeiden ze dat ze allemaal onschuldig waren en niks hadden verplaatst. Maar wat was dan de reden dat al deze voorwerpen verdwenen? Lees het verder op de volgende bladzijde.