Vrouw hoort geluiden op zolder en krijgt dan de schrik van haar leven

Ondanks dat haar kinderen ontkenden dat zij er iets mee te maken hadden, was Tracy niet volledig overtuigd. Maar al snel begon er iets vreemds te gebeuren. Het huis leek ook nog eens vol onverklaarbare geluiden te zitten. Het eerste waar ze aan dacht waren wasberen! Dit kon namelijk de verklaring zijn voor het missende eten en alle vreemde geluiden die ze in het huis hoorde. Ze besloot gelijk een expert te bellen om de wasberen te verwijderen, helaas was het weekend en moest ze tot maandag wachten. Hoewel het nog 2 nachten zou duren dacht ze dat hiermee alles opgelost zou zijn! Maar niets is minder waar…

Die nacht was het probleem echter veel erger dan de familie zich kon voorstellen. Terwijl alle kinderen sliepen, werd Tracy wakker van geluiden die van de zolder kwamen. Wat voorheen kleine geluiden waren waarvan werd aangenomen dat ze door wasberen werden veroorzaakt, klonk het dit keer anders. Tracy luisterde aandachtig en kwam tot de conclusie dat het geluid wat ze hoorde overeenkwam met voetstappen. Voetstappen van een mens!

Ze besloot haar kinderen te controleren om er zeker van te zijn dat geen van hen het geluid maakte. Nadat ze had gezien dat iedereen rustig lag te slapen, was ze opgelucht dat het goed met ze ging, hoewel haar angst voor de voetstappen op zolder alleen maar groter werd. Ze besloot terug te gaan naar haar kamer en te wachten, zonder iemand onnodig bang te maken. Misschien had ze het wel gedroomd? Maar toen ze vervolgens weer voetstappen hoorde bedacht ze zich geen moment en belde ze de politie. Benieuwd hoe dit verdergaat? Je ziet het op de volgende pagina.