Vrouw hoort geluiden op zolder en krijgt dan de schrik van haar leven

De politie kwam meteen ter plaats een vertelde Tracy dat ze haar kinderen uit bed moest halen en naar buiten moest. Toen ze naar buiten wilde lopen, zag Tracy de politiemannen de zolder op klimmen. Wat er toen gebeurde had ze nooit gedacht. Toen de politiemannen het luik naar de zolder openden, zagen ze de schaduw van een persoon die achter in de zolder sliep. Schreeuwend van verbazing maakten ze de mysterieuze bewoner wakker, die meteen de trap af rende.

Tracy liet de man haar gewoon voorbijrennen, ze was te geschokt om hem te achtervolgen. De politiemannen volgden onmiddellijk, maar toen ze de voordeur hoorde sluiten, wist ze dat de man het huis had weten te ontvluchten. Tracy was volledig geschokt toen ze ontdekte dat er een man op haar zolder leefde terwijl zij en haar kinderen in het huis sliepen. Maar wat nog erger was, was dat ze de man die langs haar rende had herkend..

Ondanks dat ze het jaren geleden met hem had uitgemaakt en hem zelfs had verlaten, was Tracy ervan overtuigd dat de man die net uit het huis was ontsnapt, haar ex-man was! Hoewel hij erin was geslaagd te ontsnappen, arresteerde de politie de man na een lange zoektocht uiteindelijk alsnog. Hij werd beschuldigd van diefstal en het illegaal betreden van een woning. Nadat haar ex-man was gearresteerd kon Tracy weer een beetje opgelucht ademhalen, maar ze was nog steeds geshockeerd door de hele situatie. Daarom besloot ze het huis in North Carolina weer te verkopen en te verhuizen naar een andere staat, om daar alsnog opnieuw te kunnen beginnen.