Vrouw woont al jaren samen met een vos, het is net een Disney sprookje!

Leven met een vos.
Je ziet ze niet vaak, en als je ze ziet, dan is dat meestal erg bijzonder. We hebben het over vossen! Deze prachtige, vaak oranje, dieren komen in veel sprookjes voor. Velen van ons hebben er al eens over gedroomd hoe het zou zijn om een vos als huisdier te hebben, maar dit blijft meestal bij een droom.

Jessika Coker leeft wél met een echte vos in huis! Ze deelt al haar avonturen op haar Instagram kanaal, welke ze speciaal heeft aangemaakt voor Juniper (de vos). Op de volgende bladzijde lees je hoe zij ervaart om te leven met een vos in huis,

Ze verteld: “Ik ben Jessika Coker, eigenaar van Juniper Fox, Het verzorgen van dieren is altijd een passie van mij geweest en ik werk eraan om ooit mijn eigen dierenopvang te beginnen. Zodat ik nog meer dieren in nood, zoals Juniper, kan redden. Veel van onze Instagram volgers vragen zich af hoe het is om samen te wonen met een vos. Hier zijn enkele van de meestgestelde vragen die ik ontvang.

“Heb je ze uit het wild gehaald?”
Juniper komt eigenlijk niet uit het wild, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Vossen zoals Juniper zijn meer dan 150 jaar lang in gevangenschap gefokt speciaal voor hun vacht. Deze vossen worden Ranched Foxes genoemd en zijn niet in staat om in het wild te leven vanwege hun genetische verschillen en “tamme” gedragingen. Bekijk meer foto’s van Juniper op de volgende bladzijde!