Dit zegt jouw type bank over je persoonlijkheid!

Iedereen heeft een ander interieur en zo ook een andere bank! De student leeft bijvoorbeeld op IKEA terwijl de buurman zijn hele interieur bij die super dure meubelzaak verderop heeft gehaald. Wist je dat je veel van iemands persoonlijkheid kan leren door alleen maar naar de bank te kijken? Zoek snel jouw bank op in het lijstje en laat ons weten of het klopt!

1. Het tweedehands bankje

Jij weet van jezelf dat je nogal een rommelkont bent. Dat er af en toe eens eten op de bank valt vind jij helemaal niet erg! Gewoon een natte lap eroverheen en klaar, het is weer schoon. Dat is ook de reden dat jij hebt gekozen voor een goedkope tweedehands bank. Het liefst ook nog eens in een vrolijk kleurtje, want daar hou je wel van! Jij bent een creatief type en vindt het niet erg om oude meubels weer op te pimpen. Het liefst verf je jouw hele kamer in de kleuren geel, paars en blauw! Zolang het maar vrolijk is. Je favoriete bezigheden? Vooral rondstruinen op Marktplaats, opzoek naar dat ene juweeltje!

tweedehands bank, persoonlijkheid

2. De hoekbank

Jij houdt wel van een feestje! Het liefst nodig jij al je vrienden en familie uit voor een gezellige avond! Maar stiekem heb je de grote bank ook aangeschaft met het idee ooit nog een groot gezin te gaan stichten. Kortom: Jij houdt er niet van om alleen te zijn, je moet mensen om je heen hebben. Qua kleur zal je bank hoogstwaarschijnlijk een natuurlijke kleur zijn zoals grijs, zwart of bruin. Simpelweg omdat jij vindt dat de bank niet te veel moet opvallen. Het gaat er tenslotte om wie er op de bank zitten (en niet hoe de bank eruit ziet)!

hoekbank, persoonlijkheid

3. De chesterfield bank

Jij hebt klasse! Het nemen van een chesterfield bank doe je niet zomaar, je moet er wel echt van houden. Jouw bank staat waarschijnlijk te pronken in je (ietwat) kleine kamer, maar past perfect bij de robuuste inrichting die je hebt gekozen. De drankflessen staan mooi in de vitrine, want jij lust af en toe wel een glaasje whisky. Verder kom jij erg intelligent over en lees je in je vrije tijd graag een goed boek. Je hebt geen grote vriendenkring, maar de vrienden die je hebt zijn goud waard en zullen nooit meer uit je leven stappen! Af en toe komen ze wel eens langs en genieten jullie samen van een kaasplankje en een goed glas wijn!

chesterfield, bank, persoonlijkheid

Staat jouw bank er niet tussen? Kijk dan eens op de volgende pagina!